2 Çekmeceli Metal Keson Özellikleri
2 çekmeceli metal keson modeli ofislerin ve büroların en sık kullandığı çelik eşya ürünleri arasındadır. Bir çok farklı sektörde kullanıma uygundur. En çok ofisler, bürolar, hastaneler , devlet daireleri , askeriye ve eğitim kurumlarında kullanılmaktadır. Ofis ve bürolarda minimal boyutlarıyla masa altında kullanıma uygundur.
Genel olarak ofislerde sık kullanılmayan belge , evrak , kalemlik gibi eşyaların saklandığı kilitli çelik dolap modellerinden olan 2 çekmeceli metal keson büroların gün içinde en sık kullandığı ürünler arasındadır. 2 çekmeceli kilitli keson , merkezi kilitli yapıya sahiptir. Ve tek bir noktadan kilitlenir , tüm çekmeceler kilitlenir.
Üretimimizdeki diğer metal keson modelleri için tıklayınız.
2 çekmeceli metal keson , adından da anlaşılacağı üzere metalden yapılmıştır. Ve ahşap dolaplara göre bir çok avantajı bulunmaktadır. Avantajlarını sıralarsak; yangın ve sel gibi durumlarda ahşap ürünlere kıyasla demir olması nedeniyle daha az hasar görmesidir.
Ahşap ürünler yangın gibi durumlarda oldukça olumsuz etkilenmektedir. Ayrıca ahşap modeller çok daha hızlı deforme olabilmektedir. 2 çekmeceli kilitli keson ise demir yapısıyla daha dayanıklıdır.
Metal 2 çekmeceli etejer fiyatları ofislerdeki yaptığı işleve göre oldukça maküldür. Bütün çelik ofis dolapları modellerimiz 6112 kalite Ereğli Demir Çelik sacından imal edilir. Sac kalınlığı 0.70 mm’dir. Yüksek kalite elektro statik toz boyalıdır. Standart renk Ral 7035 açık gri’dir.
Adetli siparişlerde özel renk seçeneği mevcuttur.
Kırmızı,mavi,sarı,beyaz,siyah gibi özel renklerde 2 çekmeceli kilitli keson imalatı bulunmaktadır. Ayrıca toplu siparişlerde özel ölçülerde üretim mümkündür. Bilindiği gibi metal kesonlar gün içerisinde oldukça yoğun kullanılmaktadır. Bu nedenle de uzun ömürlü olması için sağlam bir demirden imal edilmesi gerekmektedir.
Firmamız en yüksek kalite dkp sactan 2 çekmeceli metal keson imalatı yapmaktadır. Kalitesiz saclar , ince saclarla yapılan ürünler zamanla kullanılmaz hale gelmektedir. Firmamız bu sebeple bürolarda uzun süre kullanmaya uygun ürünler imal etmektedir. Ayrıca kilitli kesonların kilit sisteminin kalitesi de oldukça önemlidir.
Kalitesiz kilitlerle imal edilen çelik kesonlar zamanla kilitleme mekanizmasında bir çok arızaya neden olacak, metal keson kilitlenemeyecektir. 2 çekmeceli metal keson ürünü elektro statik toz boya sistemi ile boyanmaktadır.
İnsan sağlığına zararlı olmayan , ISO ve TSE belgeli 1.sınıf toz boya ile boyanan ürünlerimiz daha sonra boya fırınlarında pişmektedir.
Boya kalitesi dolaplar açısından oldukça önemlidir. 2 çekmeceli çelik keson kusursuz bir şekilde boyanmalıdır. Aksi takdirde ileride dolabın belirli bölgelerinde pas ve korozyon oluşabilir. Metal dolaplar ıslak ve nemli ortamlarda tutulmamalıdır. Kuru ortamlarda kullanılmalıdır.
Kalitesiz bir işçilikle boyanan ürünler ileride bir çok soruna yol açabilir.
Adi ve ucuz işçilikle üretilen malzemeler zamanla kaynak bölgesinde kopma , pas , korozyon , kilit sorunları ve çekmece ray sorunları gibi problemler yaratabilir. 2 çekmeceli çelik keson satın alırken yalnızca fiyatlarına değil malzeme ve işçiliğe de mutlaka bakılmalıdır.
2 çekmeceli metal keson toptan ve perakende satışımız bulunmaktadır. Sipariş ve bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
2 Çekmeceli Keson Ölçüleri
2 çekmeceli keson ölçüleri imalatçı firmalara göre değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle mutlaka satın almadan önce ölçülerini sorunuz. 2 çekmeceli keson ölçüleri şu şekildedir. Soldan sağa genişlik 40 cm, önden arkaya derinlik 50 cm , yerden yükseklik ise 58 cm’dir.
Bu verilen ölçüler etejerin dış ölçüleridir. Kesonun dış ölçüleri değişkenlik göstermektedir.
İki çekmeceli keson toplam ağırlığı yaklaşık 15 kg’dır. 2 çekmeceli keson dışı streç ile ambalajlı olarak gelmektedir.
2 Çekmeceli Çelik Keson Fiyatları
2 çekmeceli çelik keson modelleri demir sac levhalarından yapılmaktadır. Ayrıca ürünün imalatında çelik sac levhalarının yanında, toz boya, kilit türü, tekerlek , ray , kilit sistemi ve işçilik gibi girdiler bulunmaktadır. Bu girdiler döviz kurundaki dalgalanmalara bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.
İnce, adi ve çıkma sactan imal edilmiş 2 çekmeceli çelik keson zamanla yamulma yapabilir. Uzun ömürlü olmayacaktır. Kalitesiz ve özensiz bir toz boya işlemi de ileride dolabın pas tutmasına yol açacaktır. İşçilik kalitesi düşük kesonlar ise zamanla çekmeceler arıza verecek , dolap kullanılmaz hale gelecektir.
Bu gibi nedenlerden dolayı 2 çekmeceli çelik keson fiyatları farklılık göstermektedir. İmalatçı firmadan firmaya değişkenlik gösterir. Kötü işçilikle yapılan metal kesonlar zamanla sac kaynak bölgesinden kopma yapacaktır. Kilit mekanizması arıza yapabilir ve keson dolap kullanılmaz hale gelebilir.
Bu nedenle 2 çekmeceli çelik keson satın alırken yalnızca fiyatlarına değil işçilik & malzeme kalitesine de bakmak gerekmektedir.
Güncel fiyatlarımız için bizimle iletişime geçiniz.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.